Deneyap Teknoloji Atölyeleri Eğitmen Başvurusu
16 Mayıs 2024, Perşembe - 13:43
Güncelleme: 16 Mayıs 2024, Perşembe - 13:43

Ülkemizin teknoloji alanında gelişimini ivmelendirmek amacıyla, 81 İlde 100 Deneyap Teknoloji Atölyesi kurulmasına yönelik olarak, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, TÜBİTAK ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı arasında önemli bir iş birliği tesis edilmiştir. Bu işbirliği kapsamında, 2023 yılı itibariyle 15.910 öğrencinin aktif olarak eğitimine devam ettiği atölyelerden bugüne kadar 2.700 öğrenci mezun olmuştur. 139 atölye, 262 derslik, 20.000’i aşkın öğrenci kapasitesine sahip Deneyap Teknoloji Atölyelerinde halihazırda 4.541 eğitmen öğrencileri geleceğe hazırlamaktadır. Öğrenci ve eğitmen seçimlerinden, eğitim içeriklerine, atölyelerde kullanılan malzemelerden, atölye konseptine kadar tüm Türkiye’de aynı imkânları çocuklarla buluşturan Deneyap Teknoloji Atölyeleri, eğitimde fırsat eşitliği anlayışıyla çalışmalarını titizlikle sürdürmektedir.

DENEYAP Teknoloji Atölyelerinde görev almak isteyen eğitmen adayları için eğitmenlik başvuruları için son başvuru tarihi 22 Mayıs 2024 olup başvurular www.deneyap.org ve https://mth.tc/2024egitmenformu adreslerinden gerçekleştirilmektedir.