Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi İntörn Öğrencilerinin Maaşları Akbank Tarafından Ödenecek
18 Haziran 2024, Salı - 12:50
Güncelleme: 25 Haziran 2024, Salı - 10:50

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Üst Yönetimi, Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi intörn (son sınıfta olanlar) öğrencilerinin maaş ödemeleri hususunda Akbank ile anlaşmaya vardı.

Bu kapsamda OMÜ ile Akbank arasında imzalanan “Maaş Ödeme Sözleşmesi” ile Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi intörn öğrencileri, maaşlarını Akbank’tan alacak.

Maaş Ödeme Sözleşmesi, OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Terzi’nin başkanlığında Akbank yetkilileri ile gerçekleştirildi.

Söz konusu sözleşmeyle akademik takvim uyarınca eğitim-öğretim dönemlerinde intörn eğitimi alacak Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerinin maaş ve diğer ödemeleri, Akbank tarafından hesaplarına yatırılacak.

Maaş Ödeme Sözleşmesi’nin hayırlı uğurlu olmasını dileyen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Terzi, sözleşmeden her iki tarafın memnun kalmasını ve iki kurum arasında sinerji yaratacak güzel bir birliktelik temenni etti.