MENU

Terme MYO'da Mezuniyet Coşkusu
05 Temmuz 2024, Cuma - 12:05
Güncelleme: 05 Temmuz 2024, Cuma - 12:08
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Terme Meslek Yüksekokulu (MYO), 2023-2024 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni coşkuyla yapıldı.

Mezuniyet törenine; MYO Müdürü Prof. Dr. Erol Terzi, Terme Kaymakamı Metin Maytalman, protokol üyeleri, akademisyenler, mezun öğrenciler ve aileler katıldı. Düzenlenen törenle Gıda Teknolojisi, Gıda Kalite Kontrol, Muhasebe ve Vergi Uygulama, Pazarlama, Dış Ticaret ve Lojistik programlarından yaklaşık 150 öğrenci mezun oldu.

“Nitelikli ara eleman ihtiyacını karşılıyoruz”

Programda konuşma yapan MYO Müdürü Prof. Dr. Erol Terzi, "OMÜ Türkiye'nin en önemli üniversitelerimden bir tanesi konumundadır. Terme MYO da özellikle son yıllarda yapmış olduğu firma işyeri uygulamalarıyla dikkat çekiyor. Kurumların ve firmaların ihtiyacı olan nitelikli eleman ihtiyacının karşılanması noktasında eğitim öğretim faaliyetlerini planlamakta ve bu amaca uygun mezunlar vermektedir. 3+1 eğitim modeli ile 1 dönem işyeri eğitimi alan öğrencilerimiz hazır eleman olarak mezun olmaktadırlar. Özellikle son yıllarda öğrencilerimize daha okurken iş teklifleri gelmektedir. Okulumuz bu uygulama ile çok tercih edilen ve programları yüzde 100 dolmaktadır. Bugün burada sizleri mezun etmenin sevincini yaşıyoruz. Sizler artık OMÜ'nün birer gönül elçisisiniz. İş hayatında hepinize başarılar dileriz. Hangi işi yaparsanız yapın, kendinizi daima işinizin gereği olarak günün koşullarına göre yenilemelisiniz ve en iyisini yapmak hedefiniz olsun." dedi.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere hediye ve başarı belgeleri verildi. Ardından mezunların keplerini fırlatmasıyla beraber tören sona erdi.

X
Secure Login

This login is SSL protected