OMÜ Hayvan Hastanesi Başhekimlik Görevini Prof. Dr. Mehmet Tütüncü Devraldı
19 Ekim 2021, Salı - 14:49
Güncelleme: 19 Ekim 2021, Salı - 15:29

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesinin yeni Başhekimi, Prof. Dr. Mehmet Tütüncü oldu.

Başhekimlik makamında yapılan devir teslim töreninde Başhekim Prof. Dr. Murat Güzel, görevini Prof. Dr. Mehmet Tütüncü’ye teslim etti.

Törene; Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Harun Albayrak, dekan yardımcıları Prof. Dr. Metin Çenesiz ile Prof. Dr. Şerife Tütüncü de katıldı.

Törende Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Harun Albayrak, Hastanenin gelişimi adına göstermiş olduğu hizmetlerden dolayı görev süresi dolan eski Başhekim Prof. Dr. Murat Güzel ve Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Serhat Serhat Ay'a teşekkür ederken, Başhekimlik görevini üstlenen Prof. Dr. Mehmet Tütüncü’ye de yeni görevinde başarılar diledi.