Rektör Bilgiç “Açık Kapı Günü”nde Konuklarını Ağırladı
06 Haziran 2017, Salı - 17:00
Güncelleme: 07 Haziran 2017, Çarşamba - 20:47

Akademisyenler, idari personel ve öğrenciler başta olmak üzere üniversiteye dair fikri ve projesi olan herkese kapılarını açan Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, bu haftaki “açık kapı günü”nde de konuklarını Rektörlük makamında ağırladı.

Katılımcı bir yönetim anlayışının yansıması olarak da hayata geçirilen ve çalışan memnuniyetinin arttırılmasını, çalışanların görüş, öneri ve isteklerini değerlendirmeyi amaçlayan “açık kapı günü” ziyaretlerinde, akademik ve bilimsel çalışmalardan sosyal sorumluluk projelerine, üniversite yönetiminin yürüttüğü faaliyetlerden iş birliklerine kadar geniş bir yelpazede paylaşımlar gerçekleşiyor.

Bu kapsamda akademisyenler, idari personel ve öğrenciler, sorun, beklenti, memnuniyet ve düşüncelerini Rektör Bilgiç ile paylaşarak katılımcı ve dinamik yönetim anlayışına katkıda bulunuyorlar.

“Açık kapı günü” başarı ve iyi niyet temennilerinin paylaşılması ile sona erdi.