MENU

TEKNOFEST Akdeniz 2 – 6 Ekim'de Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda!
08 Ağustos 2024, Perşembe - 10:04
Güncelleme: 08 Ağustos 2024, Perşembe - 10:06
A+ A-

Dünya’nın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, festival coşkusunu Adana’ya taşıyor. Her yıl yeni rekorlara imza atmaya ve teknoloji tutkunlarını buluşturmaya devam eden TEKNOFEST, 2-6 Ekim 2024 tarihleri arasında Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda gerçekleştirilecektir.

Geleceğin odak alanlarındaki teknoloji yarışmaları, nefes kesen hava gösterileri, planetaryum, simülasyon deneyim alanları, eğitici atölyeler, fuar etkinlik alanları, sahne gösterileri ve konserler ile dolu olan TEKNOFEST Akdeniz ile TEKNOFEST rüzgârı güneyden esecek.

“Teknoloji Geliştiren Bir Türkiye” hedefiyle emin adımlarla ilerleyen TEKNOFEST; bu yıl ilk defa düzenlenecek olan Akıllı Wi-Fi Kapsama, Blok Zincir, Finansal Teknolojiler, Hava Savunma Sistemleri, İnsansız Deniz Aracı, Kablosuz Haberleşme, Kuantum Hackathon, Nükleer Enerji Teknolojileri Tasarımı, TEKNOFEST Robolig ve T3 AI Hackathon Yarışmalarının da eklendiği ve 49 ana kategoriden oluşan TEKNOFEST Teknoloji Yarışmaları ile Millî Teknoloji Hamlesi’ne katkı sunmaya devam edecek.

TEKNOFEST Teknoloji Yarışmaları 5-8 Eylül 2024 tarihleri arasında Antalya Anfaş Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecektir.

Detaylı bilgi için https://www.teknofest.org/tr/ internet adresini ziyaret ediniz. 

X
Secure Login

This login is SSL protected