MENU

13. Uluslararası Çukurova Yenilikçi Bilimsel Araştırmalar Kongresi
06 Ağustos 2024, Salı - 14:43
Güncelleme: 06 Ağustos 2024, Salı - 14:44
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

İlkinden itibaren akademik kriterler ve etik ilkelere bağlı olarak düzenlenen Çukurova Bilimsel Araştırmalar Kongreleri bugüne kadar 71 ülkeden binlerce araştırmacıyı nitelikli çalışmalarıyla bir araya getiren prestijli bir uluslararası akademik etkinliktir 1-3 Eylül 2024 tarihleri arasında 13.sü düzenlenecek olan kongre yüz yüze ve online platformda gerçekleşecektir. 68 ülkeye çağrısı yapılmış olan ve bugüne kadar 22 ülkeden başvuruların alındığı kongre (bir önceki kongreye 34 ülkeden katılım sağlanmıştır) tüm bilim dallarından özgün akademik çalışmalara açıktır. Disiplin ve konu esaslı olarak düzenlenen oturumlarla aynı alanda çalışan bilim insanlarının değerli araştırmalarını birbirleriyle paylaşmaları sağlanmaktadır.

Online yapılan oturumların kayıt altına alındığı ve tüm süreçlerin büyük bir şeffaflıkla yürütüldüğü kongre sonrası ISBN'li bildiri kitapları yayınlanmaktadır.

Türkçe, İngilizce ve Rusça olan kongre dilleriyle zengin bir içeriğe sahip olan kongre YÖK ve ÜAK'ın ilgili yönetmeliklerinde tanımlanan ULUSLARARASI kongre niteliklerini karşılamaktadır ve akademik yükselme, doçentlik (2024) ve akademik teşvik kriterlerine uygundur. 

Kongreyle ilgili ayrıntılı bilgi için (disiplinler, yayın imkanları, akreditasyon, kayıt ve kabul şartları) https://www.iksadkongre.net web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

X
Secure Login

This login is SSL protected