TEKNOFEST 2024- Dijital Dünyada Türkçe Konuşan Yapay Zekâ Geliştirme Yarışması
29 Temmuz 2024, Pazartesi - 09:54
Güncelleme: 29 Temmuz 2024, Pazartesi - 09:55

T3 Vakfı yürütücülüğünde  ve T3AI Büyük Dil Modeli Geliştirme Projesi paydaşlarının desteğiyle kamu, özel sektör ve üniversitelerin katılımına açık Büyük Dil Modeli (BDM) teknolojisi üzerine hackathon konseptli yarışma gerçekleştirilecektir. Yarışmada T3AI BDM kullanılarak modelin yetkinliklerinin arttırılması ve odak dikeylerde uygulama geliştirilmesi hedeflenmektedir.Yarışmacılara proje oluşturmaları için T3AI BDM API'sine ve T3AI BDM ağırlık dosyalarına erişim verilecektir. Projeler yaratıcılık/benzersizlik, gelecekteki potansiyel, teknik uygulama ve sunum kalitesine göre değerlendirilecektir.Türkiye ve yurt dışında öğrenim gören üniversite öğrencisi (Lisans, Yüksek Lisans, Doktora) ile mezunları katılım sağlayabilir (Açık Öğretim dahil değildir).

Son Başvuru: 15 Ağustos

Başvuru için: https://www.teknofest.org/tr/yarismalar/t3-ai-hackathon/