OMÜ’de Türk Halk Müziği Dinletisi Düzenlendi
19 Temmuz 2024, Cuma - 09:37
Güncelleme: 19 Temmuz 2024, Cuma - 11:08

Kültür Bakanlığının farklı illerde yer alan korolarını çeşitli derecelerle kazanan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) öğrencileri Emre Bilkay, Bahar Erdem ve Faruk Çetin, Türk Halk Müziği dinletisi gerçekleştirdi.

Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlenen dinletiye; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Terzi, fakülte dekanları, akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı.

"OMÜ olarak geçmişten bugüne kadar pek çok sanatsal başarılar elde ettik"

Öğrencileri tebrik ederek konuşmasına başlayan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Terzi, "Müzik, her zaman terapide ya da başka alanlarda kullanılmıştı. Bugünkü etkinliğin de hepimiz için bir terapi niteliğinde olacağını düşünüyorum. OMÜ olarak geçmişten bugüne kadar pek çok sanatsal başarılar elde etmişizdir ve bu da onlardan biri. Hocalarımıza, emeği geçen herkese ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Öğrenci arkadaşlarımızı başarılarından ötürü kutluyorum ve gelecek çalışmalarında da nice başarılar elde edeceklerine eminim." dedi.