Makale Kabulü
10 Haziran 2024, Pazartesi - 14:12
Güncelleme: 10 Haziran 2024, Pazartesi - 14:15

Uşak Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi sosyal bilim alanları ile ilgili nitelikli yazıların yer aldığı akademik bir yayındır. İlk olarak 2008 yılında yayımlanmaya başlamıştır. Dergi, Haziran ve Aralık
olmak üzere yılda 2 (iki) sayı olarak elektronik ortamda yayınlanan uluslararası hakemli bir dergidir. Derginin yayın dili Türkçe ve İngilizce'dir.

Derginin tarandığı indeksler şunlardır:

• EBSCO HOST
• SOBİAD
• Türk Eğitim İndeksi
• ARAŞTIRMAX-Scientific Publication Index

UÜ Sosyal Bilimler Dergisi Ulakbim TRDİZİN değerlendirme sürecindedir. Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi yılda iki kez (Haziran, Aralık) yayımlanan uluslararası hakemli ve bilimsel bir e-dergidir. Fen ve doğa bilimleri alanında nitelikli bilimsel çalışmaları internet ortamında yayımlayarak bilgi birikimine katkıda bulunmayı amaçlamaktadır. Derginin yazım dili Türkçe ve İngilizcedir.

Derginin tarandığı indeksler şunlardır:

• Google Scholar
• Crossref