Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
07 Mayıs 2024, Salı - 11:05
Güncelleme: 07 Mayıs 2024, Salı - 11:05

Kafkas Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından Haziran ve Aralık aylarında olmak üzere yılda iki kez yayımlanan ve tamamen ücretsiz, açık erişimli, nitelikli yayın politikasını temel amaç edinmiş, Fen Bilimleri ve Mühendislik alanlarındaki güncel, bilimsel çalışmaları, teknolojik gelişmeleri, yüksek lisans ve doktora çalışmalarını kapsayan makaleleri yayımlamak ve araştırıcıları güncel bilimsel gelişmelerle akademik bilgi birikiminin yayımlandığı uluslararası bir platform amacı taşımak olan; Kafkas Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, Dergipark sistemi üzerinden Türkçe ve İngilizce yayınlara yer vermektedir.

Derginin Haziran 2024’te yayımlanacak olan sayısı ve sonraki sayıları için Fen Bilimleri ve Mühendislik Bilim alanlarında yazılmış nitelikli makalelerin Dergipark https://dergipark.org.tr/tr/pub/kujs sistemi üzerinden başvuruları kabul edilmektedir.