Yeni Öğrenci Konseyi yönetimi Rektör Bilgiç’i ziyaret etti
19 Aralık 2016, Pazartesi - 15:11
Güncelleme: 19 Aralık 2016, Pazartesi - 15:11

Önceki hafta yapılan genel kurulda seçilen Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Muhsin Oğul ve konsey üyeleri Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’i ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’in makamında gerçekleşen ziyarette eski konsey başkanı Ali Sarıalioğlu da hazır bulundu. Yeni seçilen öğrenci konseyi üyeleriyle tek tek tanışan ve onlarla sohbet eden Bilgiç öğrencilerin her tür fikirlerine saygılı ve açık olduklarını ancak bu fikirlerin devletin ve ülkenin birlik ve beraberliğini destekleyen yapıda olması gerektiğini söyledi.

Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’e aynı fikirde olduklarını ifade eden ve çalışmalarını da bu yönde belirlediklerini söyleyen Öğrenci Konseyi Başkanı Muhsin Oğul aynı zamanda Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’e ve ekibine yeni görevlerinden dolayı başarılar diledi.