Rektör Ünal, Avrupa Üniversite Oyunları'nda Başarı Elde Eden Sporcuları Kabul Etti
01 Ağustos 2024, Perşembe - 15:26
Güncelleme: 02 Ağustos 2024, Cuma - 14:33

12-24 Temmuz 2024 tarihleri arasında Macaristan'da (Debrecen-Miskolc) düzenlenen Avrupa Üniversite Oyunları'nda 2 madalya kazanarak önemli bir başarıya daha imza atan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) öğrencileri Kardelen Demir ve Senanur Çelik, Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal'ı ziyaret etti.

Rektörlük makamındaki ziyarete; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Eren, Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Eliöz, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yıldırım Kayacan, antrenör Doğan Demir ve başarı elde eden OMÜ'lü sporcular katıldı.

Görüşmede müsabakalara katılarak madalya kazanan öğrencileri tebrik eden Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, “Üniversitemiz adına Avrupa Üniversite Oyunları'na katılarak önemli başarılar elde etmeniz bizim için çok değerli. Sizin başarınız bizim başarımız, umarım bu başarılarınız yükselerek devam eder.” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle tamamlandı.