Üniversite-Şehir İş Birliği ile Küçükbaş Hayvancılık Gelişecek
04 Nisan 2017, Salı - 16:38
Güncelleme: 05 Nisan 2017, Çarşamba - 01:02

Samsun Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiriciliği Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Haşim Baki ve Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran'ı makamında ziyaret etti.

Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Güzel'in de hazır bulunduğu ziyarette; OMÜ Ziraat Fakültesi ve Veteriner Fakültesi, Samsun Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiriciliği Birliği ile Canik Belediyesinin ortaklaşa hazırlayacakları küçükbaş hayvan yetiştiriciliği ile ilgili kitabın ayrıntıları hakkında konuşuldu.

Öğretim üyelerinin bilgi ve birikimlerini küçükbaş hayvan yetiştiricisine sunarak yetiştiricinin bilinçlenmesini amaçlayan kitap ile Samsun ve Karadeniz Bölgesi'nin hayvancılık faaliyetlerinin iyileştirilerek geliştirilmesi hedefleniyor.