Türkçe Eğitimi ABD’den Tebrik Ziyareti
12 Haziran 2017, Pazartesi - 15:41
Güncelleme: 13 Haziran 2017, Salı - 10:36

Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yavuz Bayram ve beraberindeki öğretim üyeleri Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’i ziyaret etti.

Rektörlük makamındaki ziyarette; Prof. Dr. Yavuz Bayram ve kendisine eşlik eden heyet, Rektör Bilgiç ve ekibini kutlayarak üniversite üst yönetiminin yaklaşık bir yıllık süreçte üniversitenin gelişim ve dönüşümü adına yürüttüğü faaliyetleri takdir ettiklerini belirtti. Heyet bundan sonraki süreçte de aynı özveri ve gayretin sergileneceğine inandıklarını dile getirerek Rektör Bilgiç ve ekibine başarılar diledi.

Rektör Bilgiç de konuklarına teşekkürlerini iletirken üniversiteyi hak ettiği yere taşıma gayreti içinde olduklarını, bu doğrultuda da üniversitenin sahip olduğu değerli akademisyenlerle nitelikli bireyler yetiştirip ülkemizin kalkınması için uğraş verdiklerini ifade etti.