TARGET Projesi Eğitimi OMTEL Otel’de Yapıldı
30 Kasım 2016, Çarşamba - 17:35
Güncelleme: 30 Kasım 2016, Çarşamba - 17:35

Tarım ve Gıda Etiği (TARGET) Projesi kapsamında 30 Kasım Çarşamba günü OMTEL Otel’de eğitim çalışması düzenlendi.

Bir gün boyunca süren eğitim, Tarım ve Gıda Etiği (TARGET)  proje ekibinden Ankara Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Cemal Taluğ ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yasemin Yalım tarafından gerçekleştirildi.

Katılımcılar arasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nden akademisyenler, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı çalışanları, tarım ve gıda ile ilgili meslek kuruluşları ve özel sektör çalışanları yer aldı.

Türkiye’de tarım ve gıda etiğini teşvik etmek, tarımla ilgili kurumların kapasite gelişimine katkıda bulunmak, tarım ve gıda etiği alanında tüm toplumda farkındalık ve duyarlılık geliştirmek gibi amaçları olan TARGET, 10-11 Mart 2017 tarihlerinde uluslararası katılımlı "Türkiye 1. Tarım Ve Gıda Etiği Kongresi" düzenleyecek.