Samsun TSE’den Rektör Bilgiç’e Kutlama Ziyareti
10 Ocak 2017, Salı - 16:17
Güncelleme: 10 Ocak 2017, Salı - 16:17

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Samsun Belgelendirme Müdürü Erol Kaygı ve Karadeniz Bölge Koordinatörü Adnan Bahadır, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Sait Bilgiç’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamındaki ziyarette Belgelendirme Müdürü Kaygı ve Koordinatör Bahadır; Prof. Dr. Bilgiç’e yeni dönemin üniversite, Samsun ve ülke adına hayırlı olması temennisini iletirken kendisi ve ekibine başarılar diledi.

Kurumlararası birlik-beraberlik ve uyumlu çalışmanın önemine dikkat çeken Rektör Bilgiç ise üniversite olarak Samsun ve ülkemize bu değerlerle hizmet etme gayreti içinde olduklarını belirterek konuklarına nezaket ve ilgilerinden ötürü şükranlarını sundu.