Sakatlar Derneği Rektör Bilgiç’i Tebrik Etti
07 Nisan 2017, Cuma - 11:33
Güncelleme: 07 Nisan 2017, Cuma - 11:33

Sakatlar Derneği Samsun Şube Başkanı Hayriye Hakyemezoğlu ve yönetim kurulu üyeleri İsmet Cenikli ile İsmet Ağırbaş, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç’e kutlama ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamındaki ziyarette Şube Başkanı Hayriye Hakyemezoğlu ve beraberindeki heyet, Rektör Bilgiç ve ekibini tebrik ederek çalışmalarında kendilerine başarılar diledi. Şube Başkanı Hakyemezoğlu OMÜ’nün, Samsun ve Türkiye’nin değerli ve üretken bir üniversitesi olduğunu kaydederek üniversitenin Rektör Bilgiç ve ekibinin vizyonu ile daha da ilerilere taşınacağına inandıklarını belirtti.

Misafirlerine nazik ziyaretleri ve güzel dilekleri için şükranlarını sunan Rektör Bilgiç üniversite olarak engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşama katılımları ile ilgili hassasiyetleri ve farkındalıklarının olduğunu, bu doğrultuda da üniversitedeki engelli personel ve öğrencilerin üniversitenin bütün imkânlarından faydalanabilmelerini sağlamak amacıyla çalıştıklarını ifade etti. Rektör Bilgiç bu anlamda engelli vatandaşlarımızın hayat standartlarının iyileştirildiği bir toplumsal yaşamı hedeflediklerini sözlerine ekledi.