Rektör Prof. Dr. Fatma Aydın'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
28 Ekim 2024, Pazartesi - 08:31
Güncelleme: 28 Ekim 2024, Pazartesi - 21:23

Cumhuriyetimizin 101. yıl dönümünü kutladığımız bu anlamlı günde, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. Cumhuriyetimizin en büyük kazanımı olan bağımsızlık ve çağdaşlık ilkeleri doğrultusunda, geleceğe umutla bakan nesiller yetiştirme hedefimizi sürdürüyoruz. Bilim ve eğitimle ülkemizi aydınlık yarınlara taşımak için kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz. Ondokuz Mayıs Üniversitesi olarak Atatürk’ün “En büyük eserim” dediği Cumhuriyetimizi bizlere emanet edilen değerlere sahip çıkarak daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyor; ülkemizin her bir ferdinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Prof. Dr. Fatma AYDIN
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü