Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Rektör Ünal’ı Makamında Ziyaret Etti
01 Mart 2024, Cuma - 20:04
Güncelleme: 04 Mart 2024, Pazartesi - 11:50

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ve Samsun Müftülüğü iş birliği ile düzenlenen ‘İslam’ın Rehberliğinde Bilgiden Bilince’ başlıklı konferansa katılmak üzere Samsun’a gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı makamında ziyaret etti.

OMÜ Rektörlüğünde gerçekleşen görüşmeye; Samsun Valisi Orhan Tavlı, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Kadir Dinç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Eren, İl Müftüsü Seyfullah Çakır da eşlik etti.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, ziyarette, üniversitelerin bir şehrin kültürel gelişiminde önemli rolü olduğunu kaydetti. Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, OMÜ’nün gelişiminin de memnuniyet verici olduğunu söyleyerek gösterilen konukseverlik için teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal ise, Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Üniversite’nin kuruluşundan bugüne kadar olan süreçteki gelişimi hakkında bilgi verdi.

Ziyaret, Erbaş’ın OMÜ Şeref Defterini imzalamasıyla son buldu.