AK Parti Samsun İl Başkanı’ndan Rektör Ünal’a Nezaket Ziyareti
27 Haziran 2024, Perşembe - 20:03
Güncelleme: 28 Haziran 2024, Cuma - 10:24

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse’yi konuk etti.

Rektörlük makamındaki görüşmede Rektör Ünal, İl Başkanı Mehmet Köse ve beraberindekilere OMÜ’nün mevcut durumu ve geleceğe dönük hedefleri hakkında bilgiler verdi.

Rektör Ünal: “OMÜ, Araştırma Üniversitesi ligine yükselmek için çaba gösteriyor”

Görüşmede Rektör Ünal, OMÜ'nün ‘Aday Araştırma Üniversitesi” konumundan ‘Araştırma Üniversitesi’ ligine yükselmek için çaba gösterdiğine dikkat çekerek, ürettiği projeler, düzenlediği akademik, kültürel ve sportif etkinliklerle Samsun’a değerler katmaya devam ettiğini dile getirdi.

Üniversite olarak kentin kamu ve sivil toplum kuruluşlarıyla etkileşim, iş birliği ve paylaşım içerisinde olmaya özen gösterdiklerini belirten Rektör Ünal, konuk İl Başkanı Mehmet Köse ve yardımcılarına nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

İl Başkanı Köse: “OMÜ, Samsun ve ülkemizin önemli bir dinamiği”

Üniversitelerin üretkenliğinin ve katkılarının, Türkiye’nin hedeflerini gerçekleştirmesi adına stratejik ve hayati olduğuna işaret eden İl Başkanı Mehmet Köse ise OMÜ’nün eğitim, araştırma ve toplumsal katkı açısından Samsun ve ülkemizin önemli bir dinamiği olduğunu dile getirdi.

İl Başkanı Köse, Araştırma Üniversitesi olma yolculuğunda OMÜ ailesine muvaffakiyet dileyerek, gösterdiği alaka ve misafirperverliğinden ötürü Rektör Ünal’a şükranlarını sundu.