Rektör Bilgiç ve Genel Sekreter Kabadayı’dan Sürpriz Ziyaret
01 Nisan 2017, Cumartesi - 18:15
Güncelleme: 10 Nisan 2017, Pazartesi - 16:17

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç ve Genel Sekreteri Doç. Dr. Menderes Kabadayı üniversitenin 42. kuruluş yıl dönümü programı kapsamında Tıp Fakültesini gece ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı ile Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ve Erişkin Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Recep Sancak, Tıp Fakültesi Hastanesi’nin çeşitli birimlerinde görev yapan akademik, idari, genel hizmetler ve sağlık personeli ile hasta ve hasta yakınlarına gül vererek bu anlamlı günde onları yalnız bırakmadı.

Ziyarette, Tıp Fakültesi çalışanları ile hasta, hasta yakınları ve refakatçilerle yakından ilgilenip sohbet eden Rektör Bilgiç ve Genel Sekreter Kabadayı, OMÜ’nün tüm personelinin kendilerinin göz nuru olduğunu belirterek çalışanların mutluluğunun ve motivasyonlarının öncelik arz ettiğini vurguladılar. Rektör Bilgiç, fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı ile Tıp Fakültesi personelinin OMÜ’nün yüz aklarından biri olduğuna işaret ederek onları yalnız bırakmayacaklarını kaydetti.

Rektör Bilgiç, Genel Sekreter Kabadayı ve Başhekim Sancak’ın çiçek takdim etmesini “ince bir düşünce ve anlamlı bir davranış” olarak değerlendiren Tıp Fakültesi personeli de “Hatırlanmamız ve değerli olduğumuzun hissettirilmesi bizi çok mutlu etti. Rektörümüz, Genel Sekreterimiz ve Başhekimimiz ile onların şahsında üniversite yönetimimize gönülden teşekkür ederiz.” ifadeleriyle memnuniyetlerini dile getirdiler.

Hasta ve hasta yakınları da Rektör Bilgiç, Genel Sekreter Kabadayı ve Başhekim Sancak’ın göstermiş oldukları nezaket ve duyarlılığın kendilerine moral verdiğini söylediler.

Ziyarette Rektör Prof. Dr. Bilgiç ve Genel Sekreter Doç. Dr. Kabadayı’ya idari personel de eşlik etti.