Rektör Bilgiç Dünya Down Sendromu Farkındalık Gününe Katıldı
21 Mart 2017, Salı - 17:00
Güncelleme: 21 Mart 2017, Salı - 18:13

Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç ve Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı, bir dizi etkinlik nedeniyle Samsun'da bulunan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ile birlikte 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü için yapılan törene katıldı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Altınkum Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nde yapılan törende konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "Bu öğrencilere annelik babalık yapmak, eğitmenlik yapmak hem ahiret saadetini getirir hem de bu dünyada insan olmanın ve fedakârlık yapmanın hazzını yaşatır. Bu nedenle öğretmen arkadaşlarımı yürekten kutluyorum." dedi.

Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç ise "Allah yaptığınız hizmetleri kabul etsin. Bu yavrularımız için sarf ettiğiniz emekler karşılığını fazlasıyla bulacaktır." diye konuştu.

Törenin sonunda Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü için hazırlanan pastayı kesen  Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Genel Sekreter Doç. Dr. Menders Kabadayı ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın öğrencilerle yakından ilgilendi.