Orman ve Su İşleri 11. Bölge Müdürü’nden Rektör Bilgiç’e Ziyaret
10 Nisan 2017, Pazartesi - 15:26
Güncelleme: 10 Nisan 2017, Pazartesi - 22:26

Orman ve Su İşleri 11. Bölge Müdürü Mehmet Sıddık Kılınçer, Samsun Şube Müdürü Murat Demir ile Avcılık ve Yaban Hayatı Şube Müdürü İlyas Koç, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette ayrıca Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Güzel ile Veteriner Fakültesi öğretim üyeleri Doç. Dr. Harun Albayrak ve Doç. Dr. Hatice Özlem Nisbet de hazır bulundu.

Bölge Müdürü Kılınçer ve beraberindeki heyet, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kurupelit Kampüsü’ne kurulması planlanan Yaban Hayatı Rehabilitasyon Merkezi hakkında Rektör Bilgiç ile fikir alışverişinde bulundular.

Kılınçer, kampüste kurulması planlanan Yaban Hayatı Rehabilitasyon Merkezi’nin hayata geçirilmesi için Rektör Bilgiç ile mutabakata vardıklarını ve en kısa zamanda proje çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.