5. Ulusal Kristalografi Toplantısı

19 gün kaldı
16 February 2024

Saygıdeğer Meslektaşım,

Sizi, Ulusal Kristalografi Derneği (UKD) çatısı altında 17-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi-Samsun’da düzenleyeceğimiz 5. Ulusal Kristalografi Toplantısı’na katılmaya davet etmekten mutluluk duyarız. Samsun’da düzenleyeceğimiz bu etkinlik öğrencilere, araştırmacılara ve akademisyenlere bilgilerin paylaşılması ve üretilmesi için yeni fırsatlar sunacaktır.

5. Ulusal Kristalografi Toplantısı, tanınmış uluslararası konuşmacıların yer aldığı güncel konular üzerine kurulu çok disiplinli araştırmaları teşvik etmeyi amaçlamaktadır. Toplantı süresince, uluslararası alanda tanınmış davetli konuşmacıların sunumlarının yanı sıra katılımcıların hem sözlü hem de poster sunumlarına da yer verilecektir.

Toplantı ile ilgili kayıt işlemi yaptırmak ve detaylı bilgiye ulaşmak için web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Canan Kazak (UKD Yönetim Kurulu Başkanı)

Etkinlik Takvimi'ne gözat