OMÜ Badminton Takımı 1. Ligde
09 Mart 2017, Perşembe - 10:31
Güncelleme: 09 Mart 2017, Perşembe - 10:31

03 - 07 Mart 2017 tarihleri arasında Antalya'nın Kemer ilçesinde Limak- Limra Otel’de düzenlenen Üniversite Federasyonu Badminton 2. Lig Müsabakaları’nda Ondokuz Mayıs Üniversitesi Badminton Takımı 31 üniversite arasında ikinci olarak adını bir üst lig olan 1. Lig’e yazdırdı.

Bu başarıda çok fazla emeği olan takım danışmanı Prof. Dr. Seydi Ahmet Ağaoğlu, elde edilen başarı sonrası yaptığı açıklamada “Büyük bir özveri ve fedakârlık göstererek üniversitemizi temsil eden ve büyük emek harcayan sporcularımızı yürekten kutlarım. Takımımızın 1. Lig’de de aynı başarıyı göstereceklerini ümit ediyorum. Ayrıca bizi her konuda destekleyen üniversite ve fakülte idarecilerimize teşekkürlerimi sunuyor, bu başarının üniversitemiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.