TÜBİTAK 2237A Kapsamında “Ormancılık ve Orman Endüstrisi Alanında Veri Analizi Yöntemleri ve Uygulamaları” Eğitimi

Kastamonu Üniversitesi

Kastamonu Üniversitesi Teknokent İnebolu Konferans Salonu

09 Ekim 2023, Pazartesi - 08:00 - 12 Ekim 2023, Perşembe - 16:45

hakanaydogan@kastamonu.edu.tr

19 September 2023

TÜBİTAK-BİDEB 2237 A-Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında “Ormancılık ve Orman Endüstrisi Alanında Veri Analizi Yöntemleri ve Uygulamalar” konulu eğitim etkinliği 09-12 Ekim 2023 tarihleri arasında Kastamonu Üniversitesi bünyesinde yüz yüze gerçekleştirilecektir. Katılımcıların yol, iaşe ve konaklama giderleri TÜBİTAK tarafından karşılanacaktır. Eğitime başvuracak öğrencilerden  yurtiçindeki  üniversitelerin  ormancılık  ve  tabiat  turizmi  alanındaki  lisansüstü programlarında öğrenim görüyor olması şartı aranmaktadır. Ayrıca katılımcıların ARBİS sistemine kayıtlı olması gerekmektedir. Başvuru ve eğitim ile ilgili detaylı bilgiler https://verianalizi2237.kastamonu.edu.tr/ adresinde yer almaktadır.

AddThis Sharing Buttons
Diğer Kurum Dışı Etkinlikler