TÜBİTAK 2237-A Kapsamında Desteklenen, "Hipotezden Ürüne Biyolojik Bilimler ve Uygulamalı Doğa Bilimleri Alanlarında Bilimsel Sürecin Bileşenleri-2 Eğitimi
05 Eylül 2024, Perşembe - 15:22
Güncelleme: 05 Eylül 2024, Perşembe - 15:22

Kastamonu Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Arş. Gör. Dr. Aysun İNAN GENÇ'in yürütücülüğünü gerçekleştirdiği ve TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında desteklenen, "Hipotezden Ürüne Biyolojik Bilimler ve Uygulamalı Doğa Bilimleri Alanlarında Bilimsel Sürecin Bileşenleri-2 Eğitimi" proje etkinliği 5-8 Kasım 2024 tarihleri arasında Kastamonu Üniversitesi Kuzeykent Kampüsü'nde yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir.

Konaklama ve ulaşım giderleri TÜBİTAK tarafından karşılanacak proje etkinliği ile ilgili detaylı bilgiye ve başvuru linkine https://hipotezdenurune.com/ internet adresi üzerinden ulaşılabilmektedir.