TÜBİTAK 2237 - B Proje Duyurusu
04 Eylül 2024, Çarşamba - 15:10
Güncelleme: 04 Eylül 2024, Çarşamba - 15:10

Yürütücülüğünü Gümüşhane Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Enver AKARYALI’nın yaptığı ve TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) 2237-B Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında desteklenen “Mühendislik, Fen ve Sağlık Bilimler Alanında Araştırma Projesi Hazırlama Eğitimi” isimli eğitim etkinliği 24-26 Ekim 2024 tarihleri arasında Gümüşhane Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi içerisinde bulunan eğitim salonlarında gerçekleştirilecektir.

Eğitim etkinliği başvuruları başlamış olup etkinlik programına ilişkin detaylı bilgiler ve başvuru formu https://tto.gumushane.edu.tr/tr/sayfa/eğitim-etkinlikleri/mühendislik-fen-ve-sağlık-bilimler-alanında-araştırma-projesi-hazırlama-eğitimi/ internet adresi üzerinden erişime açılmıştır.

Etkinliğe katılım ücretsiz olup başvurusu kabul edilen katılımcıların yol, konaklama ve iaşe giderleri TÜBİTAK 2237-B Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı Destek Miktarı ve Ödeme Koşulları çerçevesinde etkinlik süresince proje bütçesinden karşılanacaktır.