İzmir Ekonomi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi EconJURA Makale Çağrısı
16 Eylül 2024, Pazartesi - 15:36
Güncelleme: 16 Eylül 2024, Pazartesi - 15:36

Mayıs 2022'de yayın hayatına başlamış olan İzmir Ekonomi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi EconJURA; Türkçe, İngilizce ve Almanca dillerinde yapılan akademik ve özgün çalışmalara yer vererek, hukuk alanındaki birikime katkıda bulunmayı amaçlamaktadır. Bu kapsamda hukukun tüm alanlarında hakemli makale ve karar incelemelerine yer verilmektedir.

İzmir Ekonomi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi EconJURA'ya gelen tüm bilimsel eserler öncelikle Editör Kurulu tarafından incelenmekte ve ardından ulusal ve uluslararası uzman hakemler tarafından değerlendirilmektedir. Dergide çift taraflı kör hakemlik sürecini kullanmaktadır.

Yılda iki kez yayımlanan İzmir Ekonomi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi EconJURA'nın Kasım 2024 sayısı için ilgilenenler makalelerini "ieuhfd@ieu.edu.tr" adresine gönderebilirler. Dergi hakkında detaylı bilgi için; "https://ieuhfd.ieu.edu.tr/" adresini ziyaret edilmelidir.