23 Mayıs 2024, Perşembe - 15:55
Güncelleme: 23 Mayıs 2024, Perşembe - 15:55

Atatürk Üniversitesinin desteğiyle "3. Uluslararası Temel ve Uygulamalı Matematik Bilimlerindeki Güncel Gelişmeler Sempozyumu (ISCDFAMS 2024)" İstanbul Aydın Üniversitesi ev sahipliğinde 02-03- 04-05 Eylül 2024 tarihlerinde yüz yüze ve çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir.

Dünyanın her köşesinden matematikçileri buluşturan bu sempozyumun programı; açılış konuşması, çağrılı ana konuşmalar, dizi konuşmalar ve kısa söyleşilerden oluşmaktadır. Uzmanlık alanı itibariyle deneyim sahibi olan davetli konuşmacılar ile başarılı akademisyenler, teorik ve uygulamalı matematik konularındaki birikimlerini tüm bilim insanlarına aktarma fırsatı bulmuş olacaktır. Bu sempozyumda lisans, lisansüstü öğrencileri ve bilim insanları bilgi transferi yapacakları gibi ortak çalışma yürütme şansı elde edeceklerdir.

Tüm akademisyenlerin yüz yüze ve çevrim içi olarak düzenlenecek sempozyum ile bir araya gelme imkanı yakalayacakları gibi birlikte bilimsel çalışma yapmaya da teşvik edici bir ortam oluşturulacaktır.

Sempozyuma ait web sayfası: https://www.iscdfams.com/