MENU

Samsun İl Millî Eğitim Müdürlüğünce Rektör Ünal’a Plaket Takdim Edildi
26 Haziran 2024, Çarşamba - 14:45
Güncelleme: 26 Haziran 2024, Çarşamba - 21:10
A+ A-

Samsun İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’a, Samsun Kariyer Eğitim Programı'na (SAKEP) verdikleri destekler için plaket takdim etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmeye; Projenin Üniversite Sorumlusu Doç. Dr. Şener Şentürk, Samsun İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları Kenan Arslan ve Mustafa Akgün ile Proje Yürütme Kurulu üyeleri de katıldı.

Yürütücülüğünü Samsun İl Millî Eğitim Müdürlüğünün yaptığı projeye, OMÜ, Samsun Üniversitesi (SAMÜ), İŞKUR Samsun İl Müdürlüğü ile KOSGEB Samsun İl Müdürlüğü destek vermişti.

Temel hedef; mesleki ve kişisel gelişimlerini üst düzeye çıkarmak suretiyle lise öğrencilerini iş dünyasına ve akademik hayata hazırlamak

Görüşmede; mesleki ve kişisel gelişimlerini üst düzeye çıkarmak suretiyle lise öğrencilerini iş dünyasına ve akademik hayata hazırlamayı ve üniversiteler ile işletmelerin aradığı genel kriterlere uygun olarak mezun etmeyi ve iş gücü piyasasına yönelik eğitim fırsatlarını organize ederek liselerdeki kariyer rehberlik çalışmalarına destek olmayı amaçlayan projenin süreci ve katkılarına dair değerlendirmeler de paylaşıldı.

Ziyaret, hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

X
Secure Login

This login is SSL protected