Paraguay Büyükelçiliği’nden OMÜ’ye Ziyaret
05 Temmuz 2024, Cuma - 09:37
Güncelleme: 05 Temmuz 2024, Cuma - 09:56

Paraguay Büyükelçiliği Birinci Sekreteri ve Konsolosu Miguel Maldonado, Ondokuz Mayıs Üniversitesi’ni ziyaret ederek Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Eren ile görüştü.

Rektörlük makamında yapılan görüşmede Büyükelçilik ile OMÜ arasında öğrenci ve öğretim üyeleri için akademik değişimin önemini ilişkin bilgi paylaşımında bulunuldu.

Türkiye ve Paraguay arasındaki akademik ilişkileri güçlendirecek projeler geliştirmek üzere temaslarını sürdürme sözü veren yetkililer, mesafeye rağmen iki ülke arasında köprülerin kurulabileceği konusunda hemfikir olduklarını belirttiler.

OMÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi lisans mezunu olan Ramon Ayala’nın eşlik ettiği ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.