MENU

OMÜ'de Erasmus+ Okul Eğitiminde Küçük Ölçekli Ortaklıklar Konferansı
21 Haziran 2023, Çarşamba - 15:32
Güncelleme: 21 Haziran 2023, Çarşamba - 15:32
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Erasmus+ Ana Eylem 2 İşbirliği için Ortaklıkları faaliyetlerinden Okul Eğitiminde Küçük Ölçekli Ortaklıklar (KA210-SCH) kapsamında yürütülen ve Türkiye ortağı Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Koleji olan ‘KATEIKA Piloting Home Economics in The EU Primary School Curricula’ (AB Okul Müfredatında Ev Ekonomisi Pilot Uygulaması" başlıklı projesinin nihai konferansı yapıldı.

Ziraat Fakültesi’nde gerçekleştirilen konferansa proje yürütücüleri Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kürşat Demiryürek, OMÜ Vakfı Koleji Öğretmeni Şengül Çay ve Erasmus Ofisinden Öğr. Gör. Soner Çelik ilgili proje kapsamında OMÜ Vakfı Kolejinde yapılan faaliyetler ve proje çıktıları ile ilgili bilgiler verdiler.

Proje ortaklarından Hachinohe Gakuin Üniversitesi Bölgesel İşbirliği Araştırma Merkezinden Öğr. Gör. Hiroko Kawamorıta ve Prof. Dr. Yasuko Kato, KATEIKA programı ve faaliyet öncesi ortaklıklara yönelik eğitimler hakkında sunum yaptılar.

Projenin İtalya ortağı ‘’Ai Campi Elisi’’ kurumundan Francesca Gregorattı, İtalya’da proje ile ilgili yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi. Konferansta ayrıca proje koordinatörü Externato Paulo VI Kurumundan Lisa Silva adına Şengül Çay sunum yaptı.

Konferans hatıra fotoğraf çekimi ile son buldu.

X
Secure Login

This login is SSL protected