MENU

OMÜ Tıp Fakültesi ile TARD Karadeniz Şubesi İş Birliğinde “Anestezi Uygulamalarında Ultrasonagrafi Kursu”
20 Haziran 2023, Salı - 16:12
Güncelleme: 20 Haziran 2023, Salı - 16:12
A+ A-

Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Karadeniz Şubesi ile OMÜ Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı iş birliğinde “Anestezi Uygulamalarında Ultrasonografi” kursu düzenlendi.

OMÜ Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM) Konferans Salonu’nda organize edilen kursa; TARD Başkanı Prof. Dr. Ali Fuat Erdem, TARD Karadeniz Şube Başkanı Prof. Dr. Elif Bengi Şener ile Şubeye bağlı çeşitli illerden anesteziyoloji hekimleri, akademisyenler ve konuşmacılar katıldı.

TARD Şube Başkanı Şener “Anesteziyoloji ve reanimasyon değişime açık, yenilikler ve güncellemelerle dolu bir alan”

Kurs hakkında konuşan TARD Karadeniz Şube Başkanı Prof. Dr. Elif Bengi Şener, yaşam boyu eğitimin önemini vurgulayarak “Anesteziyoloji ve reanimasyon gibi değişime açık, yenilikler ve güncellemelerle dolu bir alanda yaşam boyu eğitimin bir parçası olarak 2019 yılından beri tekrarlanarak devam eden bu kursu Samsun’da başarıyla tamamladık. Samsun’da yapılmasına destek veren başta TARD Başkanı Prof. Dr. Ali Fuat Erdem ile tüm eğitici hocalarımız ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Toplantıdaki 2 bilimsel oturumun ardından canlı mankenler üzerinde USG (ultrasonografi) pratik uygulamalarının gerçekleştirildiği kurs büyük ilgi gördü.

Kurs sonunda Türkiye’nin değişik illerinden gelen davetliler, hatıra fotoğrafı çektirdi.

X
Secure Login

This login is SSL protected