OMÜ Sağlık Turizmi Birimi Rus Turistlerle Buluştu
06 Haziran 2024, Perşembe - 10:35
Güncelleme: 16 Haziran 2024, Pazar - 14:42

Rusya'nın Soçi kentinden hareket eden ve yüzlerce Rus turisti taşıyan kruvaziyer gemisi Astoria Grande, Samsun’a seferlerine devam ediyor. Bugün sabah saatlerinde Samsun Limanı'na yanaşan gemiden inen Rus turistler, akşam saatlerine kadar kenti keşfetme fırsatı buldular.

Samsun Sağlık İl Müdürlüğü koordinasyonunda, Rus turistlere Samsun ili sağlık tesislerini ve imkanlarını tanıtma faaliyetleri kapsamında, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Uluslararası Sağlık Turizmi Birimi de aktif rol aldı. Limanda kurulan stantta, birim personeli üniversitenin sağlık tesislerini ve sunduğu hizmetleri Rus turistlere detaylı bir şekilde tanıttı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi, sağlık alanındaki nitelikli hizmetlerini ve ileri teknolojik donanımlarını uluslararası alanda tanıtmaya devam edecek.