MENU

OMÜ Öğrencileri, Değişim Programı Kapsamında Endonezya’da
09 Eylül 2024, Pazartesi - 15:39
Güncelleme: 09 Eylül 2024, Pazartesi - 15:39
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) öğrencileri, Endonezya’nın Malang kentinde bulunan Maulana Malik İbrahim Malang Üniversitesi’ne ikili iş birliği protokolü uyarınca değişim öğrencisi olarak gittiler.

Üniversitenin uluslararasılaşma politikaları bağlamında ikili iş birliği protokollerine göre değişim öğrencisi olarak OMÜ öğrencilerinin ve akademisyenlerinin yurt dışındaki yükseköğretim süreçlerine katılmaları, tecrübe paylaşımı, kalitede verimlilik ve akademik gelişim açısından önemli bir gösterge kabul ediliyor.

İki hafta sürecek eğitim ve kültürlerarası iletişim programı çerçevesinde İlahiyat ve Sağlık Bilimleri Fakültelerinden seçilen öğrencilere Dünya Kültür Bölgeleri Koordinatörü Doktor Öğretim Üyesi Ahmet Aycan rehberlik yapıyor.

Ulusoy Un firmasının bilet sponsorluğunu üstlendiği değişim programında öğrenciler, Malang Üniversitesindeki derslere ve kendileri için hazırlanmış akademik program ve kültürel etkinliklere katılarak, yükseköğretim tecrübesinde yeni kazanımlar elde edecekler, üniversitelerimiz ve ülkelerimiz arasındaki iş birliği sürecine doğrudan katkı sunacaklar.

X
Secure Login

This login is SSL protected