MENU

OMÜ ile Atakum Belediyesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
16 Ekim 2024, Çarşamba - 09:34
Güncelleme: 16 Ekim 2024, Çarşamba - 09:34
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ile Atakum Belediyesi arasında sportif ve kültürel iş birliği oluşturmak amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.

OMÜ Rektörlüğünde imzalanan protokol metnine; Rektör Prof. Dr. Fatma Aydın ile Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel imza attı.

Çocukların bedensel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlamak hedefleniyor

İmzalanan iş birliği protokolüyle belirlenen spor branşında akademik destekli, yüksek kalitede branşa yönelik altyapı eğitimleri ile birlikte katılan çocukların bedensel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlamak hedefleniyor. Ayrıca anlaşma gereğince altyapı eğitiminde başarı sağlamış yetenekli adayları lisanslı sporcular haline getirmek planlanıyor.

Protokol kapsamında Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Prof. Dr. Yalçın Taşmektepligil Spor Salonunun kullanılmasını ve gerektiğinde akademik ve idari insan kaynağını hizmeti sağlanacak.

İmzalandığı tarihten itibaren 4 yıl 6 ay geçerli olacak iş birliği protokolü kapsamında Atakum Belediyesi tarafından ilgili spor salonun fiziki yenileme ve temizleme çalışmaları da yapılacak.

İmza töreni katılımcıların hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

X
Secure Login

This login is SSL protected