MENU

OMÜ, Dış Paydaşlarıyla İstişare Toplantısı'nda Buluştu
13 Haziran 2024, Perşembe - 12:17
Güncelleme: 13 Haziran 2024, Perşembe - 12:17
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) paydaş kurumlarla iş birliği yapılması planlanan konular kapsamında İstişare Toplantısı düzenlendi.

Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen toplantıya; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Terzi ile Prof. Dr. Selim Eren, Üniversite Genel Sekreteri Prof. Dr. İdris Varıcı, Samsun İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehtap Arslan, Türk Kızılay İl Başkanı Onur Çoban, Samsun'daki çeşitli kurum ve kuruluş temsilcileri, akademisyenler ve idari personel katıldı.

Moderatörlüğünü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Terzi'nin yaptığı toplantıda, şehir ve OMÜ’nün ihtiyaçları hakkında dış paydaşlarla kapsamlı şekilde fikir ve değerlendirmeler paylaşıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Terzi: “OMÜ, her zaman şehrinin ve ülkesinin yanında olmuştur"

Toplantıda konuşan Prof. Dr. Murat Terzi, OMÜ’nün, kentin ve Türkiye’nin yanında olma sorumluluğunu her zaman yerine getirdiğini vurguladı.

Prof. Dr. Terzi, Üniversite olarak istişare ve sinerjinin önemine atıfta bulunarak devamında şunları dile getirdi:

“OMÜ’de eğitim gören öğrencilerimize kaliteli bir eğitim vermek istiyoruz. Bu hedefimize ulaşmak için şehrimizdeki paydaşlarımızla birlikte hareket etmeliyiz. Hepimiz görevimizin başındayız ve ortak bir amaca hizmet ediyoruz. OMÜ’yü belediyemizle, kurumlarımızla, sivil toplum örgütlerimizle daha da ileriye taşımak istiyoruz. Bugün burada talep ve beklentilerinizi dinleyerek fikir alışverişinde bulunacağız. Emniyet, sağlık, gençlik ve belediye gibi paydaşlarımız; bizleri ne zaman davet ederlerse katılmaya, görüş ve önerilerimizi sunmaya hazırız. OMÜ, her zaman şehrinin ve ülkesinin yanında olmuştur ve bundan sonra da olmaya devam edecektir. Üniversitemiz, geçmişten günümüze emekli olan ve hâlen çalışmaya devam eden hocalarıyla bu zamana kadar büyük emek vermiştir, aynı şekilde emek vermeye ve çalışmaya da devam edecektir. Bütün bu hizmetleri verirken günlük veya anlık sistemsel bazı sorunlar olabilir. Bu sorunları, bir araya gelip, sizlerden alacağımız yeni geri bildirimlerle çözerek kalite çıtamızı çok daha yükseğe taşımak istiyoruz. Toplantımıza katılım sağlayan dış paydaş kurumlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

OMÜ ve dış paydaşların iş birliklerinin değerlendirildiği toplantı, karşılıklı fikir ve izlenimlerin aktarılmasıyla sona erdi.

X
Secure Login

This login is SSL protected