Kumköy İlkokulu’nda Etkinlik Dolu Bir Gün
21 Ekim 2024, Pazartesi - 16:25
Güncelleme: 21 Ekim 2024, Pazartesi - 16:25

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda Öğretim Görevlisi Dr. Burak Oğuzhan Karapınar’ın yürüttüğü Sosyal Sorumluluk Projeleri dersi kapsamında, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Hayal Atölyesi Tiyatrosu iş birliğiyle köy okullarına yönelik “Mahallemizde Etkinlik Zamanı” projesi hayata geçirildi.

Proje çerçevesinde, 17 Ekim Perşembe günü Çarşamba ilçesindeki Kumköy İlkokulu’nda bir dizi etkinlik düzenlendi.

OMÜ öğrencileri ve Hayal Atölyesi Tiyatrosu’nun katkılarıyla gerçekleşen etkinlikte, tiyatro gösterisi, ebru sanatı, kil sanatı, yüz ve duvar boyama gibi aktivitelerle çocuklar hem sanatsal becerilerini geliştirdi hem de eğlenceli vakit geçirdi. Çocuklar ve ailelerine eğlenceli bir gün sunulurken, velilere yönelik olarak OMÜ  İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nden Uzman Psikolog Arş. Gör. Büşra Ertan tarafından “Aile İçi İletişim” konulu bir seminer verildi.

Etkinlik, katılımcılar tarafından büyük ilgi ve beğeni topladı. Projenin, sosyal sorumluluk bilincini artırmayı ve aile içi iletişimi güçlendirmeyi hedeflediği belirtildi.