Eski YÖK Başkanı Rektör Bilgiç’i Ziyaret Etti
29 Mart 2017, Çarşamba - 15:09
Güncelleme: 29 Mart 2017, Çarşamba - 17:08

Eski YÖK (Yüksek Öğretim Kurulu) Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran da yer aldı. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette eski YÖK Başkanı Prof. Dr. Özcan, Rektör Bilgiç ve ekibine yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak OMÜ’nün; öğrenci ve akademisyen sayısı ile Türkiye’nin önemli üniversiteleri arasında yer aldığını vurguladı.

Prof. Dr. Özcan ayrıca, Prof. Dr. Sait Bilgiç ile başlayan yeni dönemin; akademik faaliyetler ve üretilen projelerle hem Samsun hem de Türkiye’ye önemli ve iz bırakan katkıları olacağını ifade ederek Rektör Bilgiç ve yeni yönetime başarı ve kolaylıklar diledi.

Konuğuna nazik ziyareti ve güzel temennileri için şükranlarını sunan Rektör Bilgiç ise OMÜ’nün; bilgiyi raflarda saklayan değil, şehir ve ülke adına fayda ve değer yaratacak ürünlerin ortaya konmasında etkin olarak kullanan bir üniversite olduğunu, bundan sonra da aynı hedefler doğrultusunda yarınlara yürüyeceklerini dile getirdi.

Ziyarette, Rektör Bilgiç günün anısına eski YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan’a tablo hediye etti.