I. Uluslararası Teknoloji Transferi Sempozyumu'nun Nabzı OMÜ'de Atacak
02 Mayıs 2024, Perşembe - 16:20
Güncelleme: 02 Mayıs 2024, Perşembe - 16:20

Ondokuz Mayıs Üniversitesi ev sahipliğinde, 21 ulusal, 6 uluslararası kurum desteği ile "I. Uluslararası Teknoloji Transferi Sempozyumu (I. International Technology Transfer Symposium)" gerçekleştirilecektir.

Sempozyum, temel bilimlerden mühendisliğe, sağlık bilimlerinden sosyal bilimlere kadar tüm alanlardaki teknolojik yeniliklerin dünya çapında sunulmasını, hatta ticarileşme süreçlerinin kolaylaştırılmasını hedeflemektedir.

Sempozyuma, alanında uzman çok sayıda akademisyenin yanı sıra Malezya Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmad Fauzi ISMAIL, Özbekistan Nukus Enstitüsü Rektörü Prof. Dr. Anvar Muzaffarovich A’ZAMOV, Endonezya IPB Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif SATRIA ve Kazakistan Atyrau Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salamat IDRİSSOV davetli konuşmacı olarak katılım sağlayacaktır. Ayrıca, TÜBİTAK Başkanı, TÜBİTAK alt birim başkanları, ÜSİMP Başkanı, İTÜ, TTP ve T3 Vakfından üst düzey isimler, Önder Savunma, Yurt Savunma ve Milli Kablodan üst düzey isimler, FSMH ve Teknoloji Transferi alanında ülkemizde ve dünyada öncü isimler katılım sağlayacaktır. Bunun yanında sempozyuma Silikon Vadisinden ve ATTP'den çevrimiçi katılım gerçekleştirilecektir.

Sempozyum Tarihi ve Yeri:

Tarih: 6-8 Mayıs 2024

Yer: Ondokuz Mayıs Üniversitesi - Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi

Sempozyum hakkında detaylı bilgiye https://itets.omu.edu.tr/ bağlantı adresinden erişebilirsiniz.

Ek Dosya(lar):