Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü’nden Tebrik Ziyareti
03 Şubat 2017, Cuma - 15:32
Güncelleme: 03 Şubat 2017, Cuma - 15:32

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, makamında Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’i konuk etti.

Ziyarette; Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Rektör Bilgiç ve yeni yönetimi tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi. Rektör Özer, OMÜ’nün 41 yıllık geçmişiyle bölgenin ve Türkiye’nin önemli üniversitelerinden biri olduğuna işaret ederek Prof. Dr. Sait Bilgiç ile başlayan yeni dönemde nice başarılara imza atarak gelişim ve ilerleyişini sürdüreceğine inandıklarını söyledi.

Ziyarette; Rektör Özer mevkidaşı Rektör Bilgiç’e ay yıldız işlemeli tabak ile el yapımı baston hediye etti.

Konuğunu ağırlamaktan onur duyduğunu belirten Rektör Bilgiç ise nezaketi ve güzel temennileri için Prof. Dr. Özer’e şükranlarını sundu. Prof. Dr. Sait Bilgiç mevkidaşına aynı temennilerde bulunarak görev ve çalışmalarında başarılarının artarak devam etmesini diledi.