ASİYAD Başkanı ve Temsilcileri Rektör Bilgiç’i Tebrik Etti
26 Kasım 2016, Cumartesi - 17:37
Güncelleme: 26 Kasım 2016, Cumartesi - 17:37

ASİYAD (Ankara-Samsun Sanayici, İş Adamları ve Yöneticileri Derneği Başkanı Osman Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Sait Bilgiç’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Osman Yılmaz ve kendisine eşlik eden yönetim kurulu üyeleri, Rektör Bilgiç ve ekibine hayırlı olsun ve başarı dileklerini ilettiler. Kutlama ziyaretinde Başkan Yılmaz ve beraberindeki heyet, akademisyenler ve üniversite ile omuz omuza Samsun’un ve ülkenin değerlerini yükseltmek için çalışacaklarını ifade etti.

Ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Bilgiç ise Samsun ve ülkeye değer katacak, hizmet edecek girişimleri destekleyeceklerini belirterek konuklarına nezaketleri için şükranlarını sundu.

Ziyarete; Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ile Bafralı iş adamı ve bağışçımız Kaya Aşçı da eşlik etti.