Alperen Eğitim ve Kültür Merkezi'nden Tebrik Ziyareti
08 Şubat 2017, Çarşamba - 13:52
Güncelleme: 08 Şubat 2017, Çarşamba - 13:52

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörlüğü görevine atandıktan sonra kamu kurum-kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları dâhil kentin hemen hemen bütün dinamikleri ile buluşan Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’in bu kez konukları Alperen Eğitim ve Kültür Merkezi yönetim kurulu üyeleri oldu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette; Alperen Eğitim ve Kültür Merkezi yönetim kurulu üyeleri, Prof. Dr. Bilgiç ve ekibini yeni görevlerinden dolayı kutlayarak yeni dönemin üniversite ve Samsun için hayırlı olmasını temenni ettiler.

Rektör Bilgiç ise konuklarına nazik ziyaretleri ve güzel temennileri için teşekkür ederken kendilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirtti.

Rektör Bilgiç, heyeti kabulünde üniversite ve Samsun’un kalkınması için ellerini taşın altına koymaktan, kurum ve kuruluşlarla iş birliği yapmaktan çekinmeyeceklerini ifade etti. Prof. Dr. Bilgiç, vizyoner bir bakış açısıyla OMÜ ve Samsun’un geleceğinin inşasında aktif rol alacaklarını da sözlerine ekledi.