Açık ve Sürekli İletişim Devam Ediyor
20 Aralık 2016, Salı - 19:56
Güncelleme: 31 Aralık 2016, Cumartesi - 15:43

Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin (OMÜ) yeni Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç tarafından ilk kez hayata geçirilen ve öğretim elemanları, idari personel ve öğrencilerin düşüncelerini, sorunlarını, taleplerini, iyileştirme önerilerini ve değerlendirmelerini dinlemek amacıyla gerçekleştirilen “açık kapı günü" uygulaması istikrarlı bir şekilde devam ediyor.

Rektörlük makamında bu haftaki üniversite personelini konuk eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan üst yönetim olarak kendilerine iletilen soru, görüş ve önerileri dinleyerek mensupların fikir ve katkılarından optimum düzeyde yararlanmak istediklerini belirtti. Prof. Dr. Ceyhan, bu anlamda katılımcı yönetim modelini pekiştirmek için “açık kapı günü" uygulamasını stratejik bir yaklaşım olarak benimsediklerini söyledi.

Üniversite yönetimi ile yüz yüze görüşme, fikir ve değerlendirmelerini aktarma imkânı bulan üniversite personeli ise katılımcı bir perspektifle ele alınan bu uygulamadan son derece memnun olduklarını ifade ederek bu tür diyalog ve fikir alışverişinin, üniversitenin geleceği adına olumlu yansımaları olacağına inandıklarını söylediler.

Her hafta Salı günü Rektörlük makamının kapılarını herkese açan üniversite üst yönetimi misafirlerini ağırlamaya devam edecek.