Açık Kapı Ziyaretleri Yeni Konuklarıyla Devam Ediyor
29 Kasım 2016, Salı - 18:43
Güncelleme: 30 Kasım 2016, Çarşamba - 09:54

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) akademik ve idari personel ve öğrencileri başta olmak üzere tüm çalışanların sorunlarını, katkı ve iyileştirme önerilerini ve değerlendirmeleri dinlemek amacıyla Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç tarafından uygulamaya konulan “açık kapı günü” uygulaması ilgi görmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Rektörlük makamının kapılarını tüm personel ve öğrencilere açarak katılımcı, yenilikçi ve dinamik bir yönetim modeli anlayışını kalıcı hâle getirmeye çalışan Prof. Dr. Sait Bilgiç ve ekibi, akademisyeninden öğrencisine, idari personelden diğer bütün personele kadar herkesin görüş ve önerilerine önem veriyor.

Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç kent dışında olduğundan bu haftaki “açık kapı günü” kapsamında ziyaretçileri, makamında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan ağırladı.

Prof. Dr. Ceyhan, üniversite, Samsun ve ülke adına yeni değerler üretmek için bu uygulamayı istikrarlı bir şekilde sürdürmek istediklerine vurgu yaptı.