Açık Kapı Ziyaretleri Hız Kesmeden Devam Ediyor
13 Aralık 2016, Salı - 19:09
Güncelleme: 13 Aralık 2016, Salı - 19:09

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü görevine atandıktan sonra katılımcı yönetim anlayışının bir gereği olarak kapılarını herkese açan Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, akademik ve idari personelden öğrencilere kadar tüm mensupların soru, görüş, fikir ve önerilerini dikkate alarak inandıkları yönetim anlayışını üniversitede hayata geçirmeye devam ediyor.

Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’in bu hafta il dışında olmasından ötürü ziyaretçileri, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran ağırladı. Kurum kültürüne katkı sağlaması açısından “açık kapı günü” uygulamasını önemsediklerini ve üniversite personeli ile öğrencilerin düşüncelerine her zaman değer verdiklerini belirten Prof. Dr. Mehmet Kuran şeffaf bir yönetim anlayışı oluşturmak için açık ve sürekli iletişimden yana olduklarını söyledi.

“Açık kapı günü”ne katılarak düşüncelerini açık yüreklilikle ifade eden mensupların üniversitede bir sinerji oluşturduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Kuran, bu olumlu ortamın üniversiteyi daha iyi noktalara taşıyacağını ifade etti.

Üniversite personeli ve öğrenciler ise üniversite üst yönetimiyle sorun, düşünce ve taleplerini rahatlıkla konuşuyor olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

“Açık kapı günü” uygulaması kapsamında her kesimden üniversite mensubu haftanın her Salı günü Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç ve üst yönetimle diyalog kurabilecek.