Açık Kapı Uygulaması Gelişime Hizmet Ediyor
07 Mart 2017, Salı - 17:54
Güncelleme: 08 Mart 2017, Çarşamba - 21:23

Katılımcı esaslı yönetim modelinin bir gereği olarak Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç tarafından ilk kez uygulamaya konan “açık kapı günü” ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor.

Akademik ve idari personelin yanı sıra öğrencilerin de katılım sağladığı ziyaretlerden dolayı memnuniyetini ifade eden Rektör Bilgiç, Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin bütün mensupları ve dinamikleriyle sinerji ve uyum içerisinde çalışarak üniversitenin büyümesi ve gelişimine hizmet etmek istediklerini dile getirdi.

Bu çerçevede yeni süreçte değer üretecek, üniversitenin adından söz ettirecek her türlü fikre ve öneriye kapılarının ardına kadar açık olduğunu belirten Prof. Dr. Bilgiç, bu iklimi yaratacak ilkelere sahip olduklarını dolayısıyla da Samsun’un en önemli ve değerli kurumlarından olan OMÜ’yü daha yukarılara taşımak istediklerini söyledi.

“Açık kapı günü” ziyaretlerine iştirak eden üniversitesi mensupları ise OMÜ’nün hedeflerine katkıda bulunmaktan kıvanç duyduklarını ifade ettiler.

"Açık kapı günü" kapsamında ayrıca akademik ve idari personeliyle tam kadro olarak Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç'i ziyaret eden Samsun Meslek Yüksekokulunun Müdürü Prof. Dr. Güray Erener, Öğr. Gör. Mustafa Türkmen tarafından yapılan bakır tabloyu Rektör Bilgiç'e takdim etti.