Açık Kapı Uygulaması Diyaloğu Geliştiriyor
01 Şubat 2017, Çarşamba - 13:16
Güncelleme: 02 Şubat 2017, Perşembe - 09:23

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç tarafından şeffaf ve katılımcı bir yönetim kültürü oluşturulması amacıyla uygulamaya konan “açık kapı günü” ziyaretleri yoğun kar yağışına rağmen devam ediyor.

Akademisyenler, idari personel ve öğrenciler başta olmak üzere tüm üniversite mensuplarının katılım ve katkı sağladığı “açık kapı günü”nde üniversite hakkında günümüze ve geleceğe ilişkin konulara dair bilgi alışverişinde bulunulup değerlendirmeler yapılıyor. Rektör Bilgiç, üniversite mensuplarının farklı düşünce ve perspektiflerinin OMÜ’nün kurumsal kimliği ile gelişimine çok değerli katkılar sunacağına inandıklarını dile getirdi.

Dilek, görüş, öneri ve iyi niyet temennilerinin paylaşılması ile üniversite mensuplarının fikirlerini öğrenme fırsatına sahip olduklarını kaydeden Prof. Dr. Bilgiç, personel ve öğrenciler ile devam eden bu etkileşim ve diyaloğu üst düzeyde tutmaya çalıştıklarını belirterek tüm katılımcılara teşekkür etti.

“Açık kapı günü”ne iştirak eden katılımcılar ise bu ziyaretler silsilesinin OMÜ’nün gelişme ve ilerlemesine çok yönlü katkıları olacağına işaret ederek söz konusu uygulamadan gayet memnun olduklarını vurguladılar.

Haftanın her Salı günü herkese açık olan ziyaretler; iletişim kanallarının sürekli açık olması ve de katılımcı kültürün oluşmasına hizmet ediyor.